Wilt u fiscale voordelen uit uw stamrecht BV? Breng uw administratie op orde!

Wilt u fiscale voordelen uit uw stamrecht BV? Breng uw administratie op orde!

 • Gratis overstap service
 • Fiscaal optimaal
 • Meer dan 25 jaar ervaring

Wij weten als geen ander dat er pas fiscale voordelen uit een stamrecht BV worden gehaald als uw administratie op orde is. Een correcte administratie voorkomt namelijk problemen met de fiscus. Daarnaast vormt het de basis voor gespecialiseerd advies. Zo kunt u optimaal profiteren van uw vermogen.

U levert de stukken aan, wij regelen de rest.

 • Wij geven exact aan welke documenten wij van u nodig hebben. Vervolgens nemen wij alle zorgen rondom uw stamrecht BV uit handen:
 • Wij zorgen voor een accurate verwerking van uw administratie.
 • Op basis hiervan stellen wij een jaarrekening op.
 • Na goedkeuring deponeren wij de jaarrekening bij de Kamer van Koophandel.
 • Wij verzorgen de aangifte vennootschapsbelasting en dienen deze in bij de belastingdienst.

Voor al deze werkzaamheden bedraagt uw investering € 525,- exclusief BTW. Daarnaast ontvangt u, als wij vinden dat de situatie erom vraagt, gratis advies.

Emigratie, echtscheiding of overlijden?

De wettelijke verplichtingen zijn voor iedere stamrecht BV hetzelfde, maar uw persoonlijke situatie is uniek. Daarom besteden wij altijd aandacht aan uw persoonlijke situatie en zoeken de beste fiscale aanpak. Indien nodig, treedt M&R Adviseurs namens u in overleg met de belastingdienst.

Wijzigt uw persoonlijke situatie door een grote levensgebeurtenis zoals emigratie of echtscheiding, dan heeft dit ook fiscale consequenties. M&R Adviseurs helpt u graag. Met onze gespecialiseerde kennis bieden wij u betrouwbaar fiscaal advies op maat.

Uw voordelen op een rijtje:

 • Wij hebben specifieke fiscale kennis over de administratie van de Stamrecht BV.
 • Met een correctie administratie voorkomt u problemen met de fiscus.
 • Door onze scherpe advisering kunt u optimaal profiteren van uw vermogen.
 • Ondersteuning bij specifieke situaties zoals emigratie, echtscheiding en overlijden.
 • U kunt ook uw overige belastingzaken bij ons onderbrengen.
 • Wij bieden persoonlijke service tegen scherpe tarieven.

Meer weten?

Als u een adviesgesprek wilt, belt u mij dan gerust. U kunt mij bereiken op 06 54 63 18 50 (mr Ralf Ramakers), een afspraak is zo gemaakt, of vul onderstaand contactformulier in.

Gratis advies?

Vul het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Naam:
E-mailadres:
Telefoonnummer:
Uw vraag is:

Wie zijn wij

ralph ramakers

Mr Ralf Ramakers (1956) is fiscalist en heeft de dagelijkse leiding over M&R Adviseurs. Ralf studeerde Nederlands Recht en Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Sinds 27 jaar is Ralf belastingadviseur en lid van de Nederlandse orde van belastingadviseurs. Hij is gespecialiseerd in de advisering omtrent alle aspecten van gouden handdrukken. Daarnaast is hij gespecialiseerd in de fiscale aspecten van echtscheidingen, met name van ondernemers, herstructureringen en emigratie trajecten.

marloes huttenga

Marloes Huttenga (1967) studeerde aan de Hogeschool Rotterdam. Zij is 24 jaar werkzaam geweest bij diverse (groot-) banken op het gebied van zakelijke dienstverlening aan ondernemers. Zij heeft specifieke kennis inzake kredietverlening aan (startende) ondernemers. Tegenwoordig is zij ook actief in de arbeidsmarkt als gecertificeerd loopbaanprofessional.

Gerelateerde onderwerpen

BV & Holdingstructuur

Geen persoon is identiek. En geen onderneming is hetzelfde. Er zijn dan ook geen standaardoplossingen als het gaat om uw BV & Holdingstructuur. M&R Adviseurs helpt u om de voor uw specifieke persoonlijke en zakelijke situatie beste BV & Holdingstructuur op te zetten.

Echtscheiding en ondernemer

Een echtscheiding heeft ingrijpende gevolgen voor een ieder die ermee te maken heeft. Maar voor ondernemers kunnen de financiële en fiscale gevolgen ingrijpend zijn. M&R Adviseurs weet wat u doormaakt tijdens een scheiding en helpt u de financiële en fiscale schade te beperken, zodat u zich met een gerust hart kunt concentreren uw privéleven en uw zaak.

Noordwijk

Losplaatsweg 28 B
071-514 74 33

Rotterdam

Jan Leentvaarlaan 2 
010-820 02 44

Amsterdam

Hemonystraat 11
020-820 1110