Contact

Als u een adviesgesprek wilt, belt u ons dan gerust. U kunt ons bereiken op 06 54 63 18 50 (Ralf) of 06 38 90 35 83 (Marloes), een afspraak is zo gemaakt.

U kunt ook onderstaand contactformulier invullen en dan nemen wij contact met u op.

Neem contact met mij op

11 + 7 =

Wat zeggen onze klanten?

Ralf heeft mij op plezierige en adequate wijze ondersteund bij mijn fiscale planning. Hij heeft kennis van zaken en ik vraag hem in de toekomst zeker om advies met betrekking tot andere fiscale zaken.

Joep Gloudemans

Ik heb Ralf jaren geleden ingehuurd voor mijn fiscale zaken vanwege zijn brede kennis en expertise. Het is dus vrij logisch dat ik om zijn advies vroeg in deze aangelegenheid. Door zijn slagvaardigheid en goede netwerk werd het hele proces bijna real time doorlopen met het beoogde resultaat en kwaliteit.

Eduard van Mierlo

Onze eerste meeting met Ralf ging over ons voornemen om te emigreren. Aanvankelijk spraken we alleen over onze prive belangen maar binnen een uur stelde hij voor om ook te onderzoeken of we zakelijk ook een en ander moesten aanpassen vanwege de geplande emigratie. Hij zag direct dat er interessante mogelijkheden lagen voor onze zakelijke belangen. Binnen een paar weken was er al een plan voor een verregaande aanpassing van onze pensioenen en zakelijke belangen. Ralf heeft mij en mijn vrouw uitstekende begeleid in het hele traject van emigratie. Hij is bevlogen en to the point en heeft ons op een eerste klas manier geadviseerd hetgeen ons veel kopzorg heeft bespaard en daarvoor zijn wij hem heel erg dankbaar!

Toon Willockx